Monday, April 14, 2014

Mealshake Shaklee

 1. Menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.
 2. Ia dipertingkatkan dengan bahan semulajadi, buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
 3. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap kedalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.
 4. Mealshake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan seperti bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran(Vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk berkerja, atau orang yang selalu mengambil makanan segera.
 5. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat MEALSHAKE SHAKLEE adalah pilihan yang bijak.
Manfaat Utama :-
 • Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang berkerjasama dengan vitamin larut lemak.
 • Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh - Kaya dengan protien ( tidak mengandungi laktosa ), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
 • Membantu Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnasium yang diperlukan untuk membina tulang  dan sel-sel untuk proses membesar.
 • Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, Zinc, Selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
 • Mengembalikan Seri Wajah -  Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi, dan cooper yang cukup membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
 • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buang dari perut dan usus.
 • Kelazatan Rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandngi sebarang pewarna  dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.


0 comments:

Post a Comment

 

Copyright (c) 2010 SueShuhada. Design by WpThemesExpert
Blogger Template by New Blogger Templates.